Kranio-Sakral Terapi

Hvad er Kranio-Sakral Terapi?

Kranio Sakral er en meget blid behandling, hvor jeg retter de skævheder op i kroppen, du måtte have. Jeg arbejder med din krop og venter til den begynder at registrere og indrette sig efter de tryk, jeg giver.

Kranio-Sakral Terapi er en meget afstressende og behagelig behandling, hvor kroppen hjælpes med at slappe af og hele sig selv. Hjernen er nemlig programmeret til regenerering af kroppen, men nogle gange har den brug for lidt hjælp. Selv efter skader som eksempelvis piskesmæld er det muligt at vende tilbage til din normale tilstand efter behandling med Kranio-Sakral Terapi.

HO0A3594_Justeret

Kranio-Sakral Terapi og spændinger i kroppen

Gennem livet risikerer vi ubevidst at opbygge dårlige siddevaner som belaster kroppen uhensigtsmæssigt, især når det er gennem længere tid f.eks. stillesiddende arbejde foran en skærm eller bilkørsel.

Når vi sidder forkert, presses nerverne i nakke, ryg og lænd. Det giver lidt efter lidt spændinger, som begrænser blodtilførsel til hjernen. Det føles ofte som hovedpine, nedsat koncentrationsbesvær og træthed i hele kroppen. Med Kranio-Sakral terapien kan man forbedre blodtilførslen til hjernen, og dermed lette eller helt fjerne eftervirkningerne efter slag, tryk eller dårlige arbejdsstillinger.

 

Nasii - KST J

Kranio-Sakral Terapi og stress

 

Stress er en af vor tids største livsstilsygdomme, og det kan ramme alle. Heldigvis kan man selv gøre noget og Kranio-Sakral Terapi kan være givtigt for nogle.

Kranio-sakral terapien er yderst velegnet til at sænke kroppens stressniveau, og dermed afhjælpe eller fjerne nogle af de følgesygdomme, der kan opstå som en konsekvens af længerevarende stress.

 

KST_Nasii 3

INFORMATION

Adresse

Havnen 18
7620 Lemvig

 

CVR: 41688254

E-mail

nb@nasii.dk

 

RAP godkendt AKUPUNKTØR

Telefon

Telefontid: 9-20

Tlf.: 22 90 92 80

Åbningstider

Mandag: 9-15
Tirsdag: 9-15
Onsdag: Lukket
Torsdag: 9-15
Fredag: 9-15
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Lukket

PRISER:

Akupunktur:

1. behandling: 490 kr.
Efterfølgende behandlinger: 450 kr.

Kranio-Sakral Terapi:

Pr. behandling: 600 kr.

Behandling hjemme hos dig:

Behandling +
Opstartsgebyr: 600 kr.
Kørsel: 3,44 kr/km

WEB BY